Të nderuar studentë, ftoheni të merrni pjesë në webinarin me temë: “Përgatitja për aplikim për studime postdiplomike dhe punësim”, që organizohet nga Qendra për Zhvillim të Karrierës në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”, me mbështetje të GIZ-it. Trajnimi mbahet më 05 qershor 2020 prej orës 14:00.

Webinari planifikohet të zgjas 1 orë e 30 min.

Please follow and like us: