Me qëllim të krijimit të mundësive me të mëdha për trajnimin e studentëve në fusha të ndryshme me interes për […]
Me qëllim të krijimit të mundësive me të mëdha për trajnimin e studentëve në fusha të ndryshme me interes për […]
Organizuar nga Qendra për Zhvillim të Karrierës (QZHK) dhe GIZ-i është mbajtur të premten webinari “Shkathtësitë e prezantimit” me studentët […]
Të nderuar studentë, Qendra për Zhvillim të Karrierës (QZHK) në kuadër të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), në bashkëpunim […]
Të nderuar studentë, ftoheni të merrni pjesë në webinarin me temë: “Përgatitja për aplikim për studime postdiplomike dhe punësim”, që […]
Organizuar nga Qendra për Zhvillim të Karrierës dhe mbështetur nga GIZ-i, është mbajtur të enjten “Panairi i Parë i Punës […]