Në një ceremoni të organizuar në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), janë ndarë mirënjohje për pjesëmarrësit e trajnimit profesional […]
Tre grupe studentësh, të organizuar nga Qendra për Zhvillim të Karrierës dhe Parlamenti Studentor i Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” […]
Me qëllim të krijimit të mundësive me të mëdha për trajnimin e studentëve në fusha të ndryshme me interes për […]
Me qëllim të krijimit të mundësive me të mëdha për trajnimin e studentëve në fusha të ndryshme me interes për […]
Organizuar nga Qendra për Zhvillim të Karrierës (QZHK) dhe GIZ-i është mbajtur të premten webinari “Shkathtësitë e prezantimit” me studentët […]
Të nderuar studentë, Qendra për Zhvillim të Karrierës (QZHK) në kuadër të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), në bashkëpunim […]
Rreth 90 studentë kanë marrë pjesë në webinarin “Përgatitja për aplikim për studime postdiplomike dhe punësim”, të organizuar nga Qendra […]
Të nderuar studentë, ftoheni të merrni pjesë në webinarin me temë: “Përgatitja për aplikim për studime postdiplomike dhe punësim”, që […]
[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text] Organizuar nga Qendra për Zhvillim të Karrierës dhe mbështetur nga GIZ-i, është mbajtur të enjten “Panairi i Parë […]
[vc_row][vc_column][vc_column_text]     Me vendim të Këshillit Drejtues të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, është themeluar Qendra për Zhvillim të […]