Të nderuar studentë, Qendra për Zhvillim të Karrierës (QZHK) në kuadër të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), në bashkëpunim […]
Rreth 90 studentë kanë marrë pjesë në webinarin “Përgatitja për aplikim për studime postdiplomike dhe punësim”, të organizuar nga Qendra […]
Të nderuar studentë, ftoheni të merrni pjesë në webinarin me temë: “Përgatitja për aplikim për studime postdiplomike dhe punësim”, që […]
[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text] Organizuar nga Qendra për Zhvillim të Karrierës dhe mbështetur nga GIZ-i, është mbajtur të enjten “Panairi i Parë […]
[vc_row][vc_column][vc_column_text]     Me vendim të Këshillit Drejtues të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, është themeluar Qendra për Zhvillim të […]
Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB) është përfaqësuar në edicionin e 9 të Panairit Virtual të Karrierës dhe Punës që […]
Një grup i studentëve të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), kanë marrë pjesë në Panairin e Shkencës dhe Teknologjisë […]
Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” është prezantuar të premten në edicionin e tetë të Panairit Virtual të  Karrierës të organizuar […]